forum.varttina.com Forum Index forum.varttina.com
Welcome to new Värttinä forums!

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Nazdaaaar

Post new topic   Reply to topic    forum.varttina.com Forum Index -> Fans Around The World
View previous topic :: View next topic  
Author Message
rudolf
Guest

PostPosted: Sun Nov 06, 2005 7:12 pm    Post subject: Nazdaaaar Reply with quote

Tak som nasiel aj ja toto forum Smile<BR>Varttinu uz povucam strasne dlho a je to naozaj hudba ktora je neopakovatelna.A aj cela kapela je super.Vidiet ich nazivo je naozaj zazitok.Myslim,ze vsetci viete o com pisem Smile)))<BR>Budem rad ak sa ozve niekto s kym sa da o podobnej hudbe popisat.<BR>P.S. odporucam vypocut si aj Hedningarnu,Mari Boine,Corvus Corax,Gjallarhorn a kopu inych Wink
Back to top
Agnes
Guest

PostPosted: Sun Jan 08, 2006 4:38 pm    Post subject: Re: Nazdaaaar Reply with quote

Ahoj Rudolf.<P>Jsem z Čech a ty si myslím zatím asi jediný, komu bych tady rozumněla jako mateřštině. Trochu se mi ulevilo, že se tady našel někdo, s kým nemusím komunikovat ryze anglicky. <BR>Slovensky dá se říct trochu umím, mamka je Slovenka, ale v psaní si jistá nejsem, proto budu používat češtinu. Smile <BR>Varttinu mám hodně ráda, poslouchám ji skoro pořád Smile<BR>Tak jestli si tohle přečteš, klidně odepiš, já se zatím mrknu do anglicky mluvících sfér.... Smile
Back to top
Mirek Franc

PostPosted: Sat Nov 10, 2007 1:14 am    Post subject: ahoj Reply with quote

no moc vas tu neni Smile
libertine

PostPosted: Fri Nov 16, 2007 2:19 pm    Post subject: Reply with quote

No to teda není. Ale aspoň že někdo nový si sem našel cestičku Smile.

- Markéta
Back to top
View user's profile Send private message
Mirek Franc

PostPosted: Wed Nov 21, 2007 3:24 pm    Post subject: cau Reply with quote

cau marketo,no nasel. Ja ted byl na jejich koncertu 1.11. v akropolisu a byla to parada Smile). Az bude priste tak se chystam zase.
Sandieta

PostPosted: Wed Jan 09, 2008 12:36 am    Post subject: Ahojda Reply with quote

Ahojda, tak konečně se dostávám k tomu, abych sem napsala. Very Happy Byla jsem na koncertě ve Vsetíně 3.11. Náááádhera Surprised)
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Post new topic   Reply to topic    forum.varttina.com Forum Index -> Fans Around The World All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum