| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
rudolf Guest
|
Posted: Sun Nov 06, 2005 7:12 pm Post subject: Nazdaaaar |
|
|
Tak som nasiel aj ja toto forum <BR>Varttinu uz povucam strasne dlho a je to naozaj hudba ktora je neopakovatelna.A aj cela kapela je super.Vidiet ich nazivo je naozaj zazitok.Myslim,ze vsetci viete o com pisem )))<BR>Budem rad ak sa ozve niekto s kym sa da o podobnej hudbe popisat.<BR>P.S. odporucam vypocut si aj Hedningarnu,Mari Boine,Corvus Corax,Gjallarhorn a kopu inych  |
|
| Back to top |
|
 |
Agnes Guest
|
Posted: Sun Jan 08, 2006 4:38 pm Post subject: Re: Nazdaaaar |
|
|
Ahoj Rudolf.<P>Jsem z Čech a ty si myslím zatím asi jediný, komu bych tady rozumněla jako mateřštině. Trochu se mi ulevilo, že se tady našel někdo, s kým nemusím komunikovat ryze anglicky. <BR>Slovensky dá se říct trochu umím, mamka je Slovenka, ale v psaní si jistá nejsem, proto budu používat češtinu. <BR>Varttinu mám hodně ráda, poslouchám ji skoro pořád <BR>Tak jestli si tohle přečteš, klidně odepiš, já se zatím mrknu do anglicky mluvících sfér....  |
|
| Back to top |
|
 |
Mirek Franc
|
Posted: Sat Nov 10, 2007 1:14 am Post subject: ahoj |
|
|
no moc vas tu neni  _________________ Mirek  |
|
| Back to top |
|
 |
libertine
Joined: 22 Mar 2004 Posts: 80 Location: Prague, Czech Republic
|
Posted: Fri Nov 16, 2007 2:19 pm Post subject: |
|
|
No to teda není. Ale aspoň že někdo nový si sem našel cestičku .
- Markéta |
|
| Back to top |
|
 |
Mirek Franc
|
Posted: Wed Nov 21, 2007 3:24 pm Post subject: cau |
|
|
cau marketo,no nasel. Ja ted byl na jejich koncertu 1.11. v akropolisu a byla to parada ). Az bude priste tak se chystam zase. _________________ Mirek  |
|
| Back to top |
|
 |
Sandieta
|
Posted: Wed Jan 09, 2008 12:36 am Post subject: Ahojda |
|
|
Ahojda, tak konečně se dostávám k tomu, abych sem napsala. Byla jsem na koncertě ve Vsetíně 3.11. Náááádhera ) |
|
| Back to top |
|
 |
|